fbpx

Повернiть, будь ласка, пристрiй, для використання сайту
Follow Us
до всіх статей

Дім та інтер’єр

"ЯКІСТЬ У КОЖНІЙ ДЕТАЛІ" BASSA — українська меблева фабрика

Молодий Бренд, сміливі, активні, агресивні і напористі. Ваша подача і позиціонування точно не схожі на інші компанії. Ви залишаєтеся самим собою, виконуючи свою роботу, або це PR хід?

Все що Ви бачите — це і є ми справжні. І наші клієнти, підрядники, партнери точно змогли переконатися за рік роботи з нами.

Bassa — досить незвичайна назва для української фабрики з виробництва меблів. З чим пов'язаний такий вибір?

Над назвою думали досить довго, всім складом засновників компанії. Вибирали між двох варіантів — Bassa і Itoito, але перший варіант сподобався більше за звучанням. Етимологія слова bassa заснована на таких визначеннях, як краса, ошатність, витонченість, прикраса.

-->

За рік існування компанії, які найбільш значущі і цікаві проекти можете виділити?

Першим проектом були меблі для офісу наших партнерів — компанії Building Evolution. Корпусні меблі для їх нового офісу — 250 кв.м. креативного простору. Кожен кабінет офісу був виконаний в різних стилях. Ми дебютували в розробці дизайну столів для співробітників, подібних столів ми не змогли знайти.

Другим значимим об'єктом для нас стала кухня, яка поєднала в собі функціональність і сучасний дизайн. З цим продуктом ми вийшли і заявили про себе як фабрика, адже в даному проекті нам вдалося втілити все, що може реалізувати досвідчений виробник з великим досвідом.

Які перспективи розвитку, і чи плануєте Ви вихід на міжнародний ринок?

Так, ми, як і кожна компанія, плануємо розширювати своє виробництво і ринки. Наша мета — зробити це в найближчі рік-два. Але спочатку, ми закінчимо процес LEAN (ощадливе виробництво), який знаходиться на етапі завершення.

З якими труднощами Вам довелося зіткнутися, як молодому українському бренду?

Складнощі були з процесам і оцінкою термінів реалізації. Ми дуже відповідально підходимо до проекту, заморочуємося над кожним сантиметром, і якість роботи для нас перш за все.
Було досить складно знайти і сформувати команду однодумців. Ми прагнемо знайти професіоналів, які горять своєю справою.

На яких принципах заснована робота команди Bassa?

Для нас проект — це не просто намалювати і реалізувати, як просить клієнт, а зробити проект краще очікувань. Продумати все до дрібниць, зробити крутий дизайн, здивувати клієнта продуманістю кожної деталі. Головна наша перевага — команда. У нас працюють найкращі майстри та конструктори.

close